Vår hovedsamarbeidspartner er advokatfirmaet CMS Kluge.

Da er det på tide å presentere styremedlemmene som har holdt hjulene i gang i 2023/24!

Navn: Vilde Iversen Herland
Verv: Leder
Avdeling: 3.avdeling
Hjemsted: Tromsø🫶🏼
Drømmejobb: usikker på nøyaktig ka æ vil jobbe med men når det kommer til arbeidsplass så ønske æ mæ jobb i et mindre privat firma, gjerne i Trondheim eller Bergen🤩

Hei! Mitt navn er Vilde Iversen Herland, og jeg har i styreperioden 2023/24 hatt Ledervervet i Juristforeningen. Som leder representerer man foreningen utad, og har ansvar for å passe på at foreningen får gjennomført alle planlagte arrangementer. En har også ansvar for styremøter, og å holde en løpende dialog med foreningens hovedsamarbeidspartner.

Ettersom Juristforeningen i Tromsø er en selvstendig og lokal forening, får en gjennom ledervervet en unik mulighet til å forme og videreutvikle foreningen. Gjennom å arrangere manuduksjoner, fester m.m. bidrar foreningen til å bedre både det faglige og sosiale miljøet på jusstudiet i Tromsø. Gjennom min tid i foreningen har jeg tilegnet meg god erfaring med å jobbe i team, samt fått nye vennskap på tvers av avdelingene. Jeg vil oppfordre alle med gode organisatoriske egenskaper, som liker å ha litt ekstra å fylle hverdagen sin med, til å stille som Leder i Juristforeningen i Tromsø.


Navn: Mille Sofie Torvund
Verv: Nestleder
Avdeling: 3.
Hjemsted: Bergen
Drømmejobb: Nå er det forsvarsadvokat, men jeg pleier å bytte litt 

Hei! Mitt navn er Mille Sofie Torvund og jeg har i denne styreperioden vært nestleder i Juristforeningen. Det er et ganske chill verv hvor du bistår lederen der det skulle trengs. Blant annet fører man referater fra styremøtene og bestiller styregenser! 

I tillegg har man ansvar for å planlegge sosiale happenings innad i styret, f.eks julebord, sommeravslutning osv. 

Nestledervervet er et fint verv for deg som har lyst på ledererfaring, uten å gå all in som leder!


Navn: Niklas Kristoffersen
Verv: Økonomisjef
Alder: 25
Drømmejobb: Prins (men jeg kan også nøye meg med en jobb i Økokrim)

Hei! Mitt navn er Niklas Kristoffersen, og jeg har hatt vervet som økonomiansvarlig i to styreperioder. Vervet går ut på å ivareta den økonomiske driften til foreningen. Hovedoppgavene går ut på å føre regnskap over utgifter og inntekter etter foreningens daglige drift. Samt utføre alle betalinger og faktureringer. Vervet innebærer også utarbeiding av budsjett ved slutten av styreperioden. Vervet krever struktur, oversikt og kommunikasjon. Som økonomiansvarlig er man en nøkkelperson som samarbeider med alle de andre vervene.

Rollen gir god erfaring i samarbeid med andre, økonomisk planlegging, rapportering og styring.


Navn: Astrid Worum Furnes
Verv: Faddersjef
Avdeling: 2
Hjemsted: Tromsø
Drømmejobb: Krimtekniker 

Hei! Jeg heter Astrid Furnes og har i denne styreperioden hatt vervet som faddersjef. Vervet går hovedsakelig ut på å planlegge og gjennomføre juristforeningens fadderuke. Det er tradisjon at jusstudentene har en egen fadderuke-ordning, uavhengig av UiT sin. Arbeidsoppgavene er å lage faddergrupper, bestille inn I ❤ JUS t-skjorter, arrangere fester og andre arrangementer. I tillegg har man hovedansvaret for fadderbarn og faddere under hele fadderuken. 

Faddersjef er en utrolig spennende rolle som har gitt meg mye kunnskap om ansvar og organisering. Det beste med vervet er at jeg fikk muligheten til å bli kjent med mange av de nye studentene. I tillegg fikk jeg mange nye vennskap på min egen avdeling. 

Vervet passer perfekt for deg som ønsker å lage en god studiestart for de nye studentene. Mitt beste tips for at vervet skal gå så bra som mulig er å ha en god plan, starte tidlig og være strukturert.


Navn: Grethe Østgård
Verv: Festsjef
Avdeling: 3. avdeling
Hjemsted: Svolvær
Drømmejobb: Det e vanskelig å velg når det e så mye kult å velg mellom

Mitt navn er Grethe Østgård, jeg går 3. avdeling og har den siste perioden hatt vervet som festsjef!

I år har vi arrangert piller og paragrafer, back to school-fest i fadderuken, halloweenfest og skal snart i gang med pj-fest🎉I år fikk vi også inngått samarbeid med Heidis, som har gjort vervet mye enklere og åpnet flere muligheter for arrangering av fester. Ellers står man fritt til å komme med egne ideer til fester eller sosiale arrangementer😍 Man er også behjelpelig til de andre i vervet og bidrar der det trengs, som for eksempel ved banketten til jur.cup❤️ 

Gjennom styreperioden blir man også godt kjent med andre studenter på tvers av avdelingene, noe som er veldig hyggelig🥰


Navn: Edvard Habberstad
Verv: Jur.cup-sjef
Avdeling: 3. avdeling
Hjemsted: Stange
Drømmejobb: Advokat

I denne styreperioden har jeg hatt vervet som Jur.Cup-sjef. Dette vervet innebærer å arrangere gymtimer for studentene på fakultetet i Krafthallen, hvor kreativiteten setter grenser for hva man kan finne på. 

I tillegg, som navnet tilsier, har man ansvaret for å arrangere en årlig og prestisjetung turnering med påfølgende bankett på høsten! 🏆Denne turneringen kan formes etter eget ønske🤩 

Vervet passer for de som er glad i aktivitet, og ønsker å skape engasjement og bidra til det sosiale miljøet på jussen. Det er ikke så altfor mye jobb, og i tillegg får man muligheten til å være en del av den fantastiske foreninga!


Navn: Sjervin Khorshidi
Verv: Redaktør for Jus´t og layoutansvarlig
Avdeling: 2
Hjemsted: Oslo
Drømmejobb: Byutvikler

I fjor ble jeg redaktør og layout-ansvarlig for Jus’t som er tidsskriftet for studentene på JurFak. Vervet går ut på å planlegge, forberede og sette sammen magasinet. Selv om «layout-ansvarlig» kan høres litt skummelt ut, er det ikke stort mer enn at man setter sammen tekster og bilder til et leselig blad med litt kreative innskudd. Jus’t er ekstremt lavterskel og man står fritt til å utforme bladet slik man selv ønsker. Noe av det beste med vervet er engasjementet på PJ når nyeste utgave er kommet ut. Det er noe eget å se at Jus’t og vårt arbeid er et bidrag til et sosialt avbrekk i studentenes hverdag. På redaktørmøtene blir man kjent med folk på tvers av avdelinger, noe jeg synes er ekstra stas. Ved å sitte i styret til Juristforeningen har jeg blitt kjent med mange nye mennesker, og vervperioden har vært et sosialt tilskudd i hverdagen min.


Navn: Vilde Stave
Verv: Redaktør for Jus´t
Avdeling: 3. avd
Hjemsted: Stavanger
Drømmejobb: Soccermom

Hei alle sammen! 
Jeg har denne styreperioden hatt redaktør- og markedsføringsansvaret for Jus´t. Vervet innebærer å ta kontakt med ulike firma for annonser, organisere redaksjonsmøter, i tillegg til å ordne med fakturering til firma og betaling til våre flinke journalister. 

Ved å ha et slikt verv har jeg fått mange nye bekjentskaper på jurfak, både medstudenter men og snille ansatte som retter mønsterbesvarelser! Vi har hatt mange gode møter, med sjokoladeboller og diskusjoner om hva vi vil ha med i magasinet. Takk til de fine folkene i Juristforeningen og alle som har bidratt med Jus´t!

Vervet har vært et fint avbrekk i studiehverdagen, og gitt meg et minnerikt år<3 


Navn: Marte Skjæggerud
Verv: Isbjørnballsjef
Avdeling: 3.
Hjemsted: Bodø
Drømmejobb: ChatGPT ga ikke noe godt svar 🙃 

Hei! Mitt navn e Marte Skjæggerud, og æ har hatt vervet som isbjørnballsjef denne styreperioden. 

Med dette vervet får man muligheten til å arranger årets begivenhet for jussen, det tradisjonsrike isbjørnballet.

Oppgavan består blant anna i å finn lokale, dato for ballet og eventuelt fotograf eller andre ting man vil ha med på arrangementet. Man kan sett sammen en egen komité som e der for å hjelp til, og æ kan hvert fall si at æ har satt utrolig stor pris på komiteen min i år. Æ var sjøl med i komiteen i fjor, som gjorde at æ fikk se kor artig det va å få planlegg et så fint arrangement!

Generelt har det å få vær med i styret til juristforeninga vært utrulig fint. Ikke bare e det flotte folk å læn sæ på, som hjelpa til der det trengs, men det e også et utrolig fint internt sosialt miljø. Man får også en større innsikt i de andre arrangementene som foregår på fakultetet, og hjelpa til der andre treng det.

Æ anbefala vervet til alle som ønska å lag en god fest og en minneverdig kveld for sine medstudenta! 🐻‍❄️🩵


Navn: Hårek Folkenborg
Verv: Alpintursjef
Avdeling: andre
Hjemsted: Tromsø
Drømmejobb: En jobb kor æ kan gjøre minst mulig matte


Jeg heter Hårek Folkenborg og har hatt vervet som alpintursjef i Juristforeningen. I dette vervet har jeg hatt ansvaret for å arrangere den årlige skituren til Levi (Turen kan også være til et annet skiresort, men Levi har desidert mest populær). Dette ansvaret innebærer at man booker hytter og buss for deltakere, og fikser med organisering i forbindelse med turen.
Arbeidsoppgavene består derfor for det meste av e-post korrespondanse med de som leier ut hyttene i Levi og de som ordner busstransport til og fra Levi. Dette er kontaktpersoner som allerede er godt vant med vår årlige studietur, og som er lette å forholde seg til. På selve turen handler det om sørge for at alt går riktig for seg og at det blir en trivelig busstur frem og tilbake.
I tillegg til hovedansvaret for Levituren er det flere andre arbeidsoppgaver du kan ta fatt i innad i Juristforeningen. Dette kan for eksempel være å stå på stand, bidra i forkant av festene eller å hjelpe til på manuduksjon.
Vervet er ikke blant de mer tidskrevende, og gir deg en solid mulighet til å bli kjent med flere hyggelige og engasjerte folk på tvers av avdelingene. Jeg anbefaler derfor å stille til verv


Navn: June Vatnøy Mjøllner
Verv: JuVel-sjef
Avdeling: 3. avdeling
Hjemsted: Arendal
Drømmejobb: Advokat

JuVel-aksjonen har vært fast tradisjon på UiT siden 2014, og innebærer at Juristforeningen hvert år arrangerer en innsamlingsaksjon der inntektene går til en veldedig organisasjon i Nord-Norge. Det vil også si at JuVel-feirer 10 år i år 🎉 Det som er så utrolig givende og gøyalt med JuVel-uken er at det foregår så mange arrangementer. Som JuVel-leder har du en av de få styrevervene som får sette sammen en egen underkomité. Tenk å sette sammen og jobbe tett godgjengen en hel høst!

I tillegg er det også som nevnt utrolig givende å kunne gjøre noe så fint for en ideell organisasjon. Arbeidet går hovedsakelig til å organisere og planlegging av selve JuVel-uken, kontakte sponsorer, gjennomføre arrangementer og velge ut ideell organisasjon. For meg har dette vært årets høydepunkt!


Navn: Nora Sofie Lindquister
Verv: Campussjef
Avdeling: 3. avd
Hjemsted: Tromsø
Drømmejobb: Høyesterettsdommer

Hei! Mitt navn e Nora Sofie Lindquister, og æ har hatt vervet som campussjef i denne styreperioden. Min hovedoppgave har vært å arrangere påskeeggjakt og julestrømpejakt på campus, men man står nærmest fritt til å forme vervet som man vil.

Vervet passe til dæ som ønske å engasjere dæ ved siden av studiet, uten at arbeidsmengden blir for overveldanes. Av erfaring kan æ si at å stille til verv i Juristforeningen e en berikende opplevelse med mange fordela! Du får utfordre dæ til å utvikle nye ferdigheta, og du får verdifull erfaring med samarbeid i team. Det sosiale fellesskapet gir dæ muligheten til å utvikle nettverket ditt, og bli kjent med mange nye menneska! Æ har stortrivdes i styreperioden 23/24, og oppfordre alle engasjerte sjeler som ønske å bli en del av en sammensveisa gjeng å stille til verv!


Navn: Oda Mathilde Aleksandersen
Verv: IT- og markedsføringsansvarlig
Avdeling: 3
Hjemsted: Vadsø
Drømmejobb: Dommer

Hei! Jeg har i perioden 2023-2024 vært markedsførings- og IT-ansvarlig for Juristforeningen i Tromsø. Vervet omhandler i hovedsak å promotere Juristforeningen, og å holde styr på det som har med IT å gjøre. Jeg har ansvar for E-postene til alle styreverv, for nettsiden vår, og for oppdatering av denne.

I vervet jobber jeg også med å fremme alle arrangementer og aktiviteter som vi gjør på våre SoMe-plattformer. Dette innebærer å opprette facebook-arrangementer og å sammenfatte av informasjon til arrangementstekster og lignende. Man bør også være tilstede på arrangementene for å dokumentere.


Navn: Max Gårdvik Hoffman
Verv: Fagsjef
Avdeling: 2. avd
Hjemsted: Nesna
Drømmejobb: Psykolog

Siden 2023 har jeg vært fagsjef i Juristforeningen, ansvarlig for faglige arrangementer. Dette vervet gir praktisk erfaring med håndtering av advokatfirmaer og en rolle i planlegging og oppfølging av arrangementer. I tillegg til verdifull erfaring gir det kunnskap om organisering og administrasjon, og du har kreativ frihet til å kunne forme ditt eget år. Fagsjefvervet gir en unik plattform for personlig og faglig utvikling, samt muligheter for samarbeid med advokatmiljøet.

Anbefaler dette vervet på det sterkeste for de som ønsker litt praktisk erfaring av å ha samarbeid med advokatfirmaer. 


Kategorier: Nyheter